• De gezelligste kinderopvang van Flevoland
  • De gezelligste kinderopvang van Flevoland

Kindercrèche

De Speelmuiter


De Speelmuiter is een verticale crèche groep, wat betekent dat er kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar komen spelen in 1 groep. De ruimte is heel gezellig ingericht. Er is een hoge box waar de kleine baby’s lekker in kunnen spelen en rollen, de grotere kinderen kunnen onder de box in het hutje spelen.
Er is een sociale box waar de kinderen (die al goed kunnen zitten) leren tijgeren en kruipen. Maar ze kunnen er natuurlijk ook gewoon met speelgoed en met elkaar spelen, zonder onder de voet gelopen te worden.

Buiten is er een mooie speelruimte waar we veel gebruik van maken. Als het droog is kun je ons daar tegen komen op onze stoere trekkers. 
Zit het weer een keertje niet mee en gaan we binnen leuke spelletjes doen of een gaaf knutselwerk maken. Om onze energie kwijt te kunnen dansen en bewegen we erop los.

Aan het einde van de dag vertellen we bij het halen aan papa en/of mama wat we allemaal hebben gedaan. Of we veel of weinig hebben geslapen, of de flesjes leeg zijn gedronken, welke spelletjes we hebben gedaan en hoeveel broodjes met korstjes er op zijn gegeten!

Voor het actuele GGD rapport van De Speelmuiter klikt u HIER


Locaties

Kindercreche

De Flierefluiter

Kindercrèche

De Speelmuiter

Kindercrèche

De Spetterfluiter

Kindercrèche

De Kadesnuiter

NSO / BSO

De Vrijbuiter

NSO / BSO

De Buitenfluiter

NSO / BSO

De Springbuiter

NSO / BSO

De Kornuiten


Ervaring

Stichting Kinderopvang Flevoland vierde in 2016 het 30 jarig bestaan. Het team bestaat uit mensen die er vanaf het begin bij waren en nieuwe teamleden. Met de werkroosters wordt zodanig rekening gehouden dat er een gezonde mix van leidsters op de groepen werkt. De reacties van teamleden en ouders zijn hier positief over.
Uit tevredenheids onderzoeken bij ouders komt dan ook de spreuk:
Stichting Kinderopvang Flevoland >> De gezelligste kinderopvang van Flevoland<<<


Kind gericht

Stichting Kinderopvang Flevoland hanteerd een werkwijze gebaseerd op de Gordon methode. De teamleden van Stichting Kinderopvang Flevoland hebben cursussen gevolgd en volgen regelmatig opfris trainingen.
Ook het aangeboden speelgoed en de inrichting van de diverse lokalen is gericht op de ontwikkeling en het juiste niveau van de betreffende leeftijdsgroep.

Een stukje uitleg van de Gordon methode staat hier


Altijd leuk!

Kinderen die lekker komen spelen bij Stichting Kinderopvang Flevoland vinden er een uitgebreid aanbod van binnen en buitenactiviteiten.
Uiteraard stimuleren wij de eigen aktiviteiten van de kinderen.


Leerparadijs

Leren; dat doen de kinderen voor een groot deel van elkaar. Sociale vaardigheden die uit de dynamiek van een groep komen geven kinderen de mogelijkheid op een speelse wijze te "leren". Hierbij denken we aan vaste rituelen, zoals het samen  opruimen, samen delen en spelletjes doen in groepsverband.