• De gezelligste kinderopvang van Flevoland
  • De gezelligste kinderopvang van Flevoland

Kindercrèche

De Spetterfluiter


De Spetterfluiter is een verticale crèche groep van 0 t/m 4 jaar. Papa en mama brengen ’s morgens hun kind(eren) voordat ze naar hun werk gaan, er wordt nog even gebabbeld over hoe het met de kinderen is. Daarna is het tijd om papa en mama gedag te zwaaien.

Onder de box is een huisje hier kunnen de grotere kinderen onder spelen. We maken er ook wel eens een tent van waar met veel plezier gespeelt wordt. De kleinere kinderen vinden het ook geweldig, die kijken vanaf de zijlijn in een wipstoeltje lachend toe. 
Gezellig samen eten, naar verhaaltje luisteren, knutselen, dansen en gek doen, dit doen wij allemaal graag. En dan kan er nog lekker buiten gespeeld worden. 

Rond een uur of 5 komen de eerste (veel te vroege)ouders. Zitten de kinderen vaak vol verhalen van de gave dag die ze op de Spetterfluiter gehad hebben.

Voor het actuele GGD rapport van De Spetterfluiter klikt u HIER


Locaties

Kindercreche

De Flierefluiter

Kindercrèche

De Speelmuiter

Kindercrèche

De Spetterfluiter

Kindercrèche

De Kadesnuiter

NSO / BSO

De Vrijbuiter

NSO / BSO

De Buitenfluiter

NSO / BSO

De Springbuiter

NSO / BSO

De Kornuiten


Ervaring

Stichting Kinderopvang Flevoland vierde in 2016 het 30 jarig bestaan. Het team bestaat uit mensen die er vanaf het begin bij waren en nieuwe teamleden. Met de werkroosters wordt zodanig rekening gehouden dat er een gezonde mix van leidsters op de groepen werkt. De reacties van teamleden en ouders zijn hier positief over.
Uit tevredenheids onderzoeken bij ouders komt dan ook de spreuk:
Stichting Kinderopvang Flevoland >> De gezelligste kinderopvang van Flevoland<<<


Kind gericht

Stichting Kinderopvang Flevoland hanteerd een werkwijze gebaseerd op de Gordon methode. De teamleden van Stichting Kinderopvang Flevoland hebben cursussen gevolgd en volgen regelmatig opfris trainingen.
Ook het aangeboden speelgoed en de inrichting van de diverse lokalen is gericht op de ontwikkeling en het juiste niveau van de betreffende leeftijdsgroep.

Een stukje uitleg van de Gordon methode staat hier


Altijd leuk!

Kinderen die lekker komen spelen bij Stichting Kinderopvang Flevoland vinden er een uitgebreid aanbod van binnen en buitenactiviteiten.
Uiteraard stimuleren wij de eigen aktiviteiten van de kinderen.


Leerparadijs

Leren; dat doen de kinderen voor een groot deel van elkaar. Sociale vaardigheden die uit de dynamiek van een groep komen geven kinderen de mogelijkheid op een speelse wijze te "leren". Hierbij denken we aan vaste rituelen, zoals het samen  opruimen, samen delen en spelletjes doen in groepsverband.