Kindercrèche

De KadesnuiterLekker spelen bij de Kadesnuiter

Als jullie papa’s en mama’s aan het werk zijn ,kom dan maar lekker bij ons spelen!
Wij hebben 2 babygroepen genaamd De Boeg en De Scheepsbel. Hier mag je spelen van 0-2 jaar.
Je kunt lekker in de box, in de grote box, of spelen met alle (loop)autootjes, blokken, boekjes, ja, te veel om op te noemen, en ben je nog heel klein, dan kun je lekker chillen in een wipstoeltje, of op schoot bij een van de teamleden. Slapen kan in een lekker bedje, gezellig met z’n allen.
Als het ook maar een beetje droog weer is, gaan we lekker naar buiten een frisse neus halen.

We hebben een schuurtje vol buitenspeelgoed. ’s Zomers hebben we zwembadjes om af te koelen.
Ook kan je lekker spelen in de grote zandbak.
En ben je (bijna) 2 jaar geworden, dan mag je naar één van de pukkiesgroepen. Eerst mag je af en toe even kijken, en oefenen. Ook hier kan je heerlijk spelen met heel veel speelgoed, knutselen en puzzelen. We doen ook vaak een kringspelletje, en dansen lekker op muziek. Maar ook het luchtkussen is een favoriet.
Nieuwsgierig geworden na dit alles?? Kom gezellig een keer langs met je papa en mama. De Koffie(voor papa’s en mama’s) en limo staan voor jullie klaar.


Groetjes Greta van der Kamp, Lokatieleidster
Voor het actuele GGD rapport van De Kadesnuiter klikt u HIER


Locaties

Kindercreche

De Flierefluiter

Kindercrèche

De Speelmuiter

Kindercrèche

De Spetterfluiter

Kindercrèche

De Kadesnuiter

NSO / BSO

De Vrijbuiter

NSO / BSO

De Buitenfluiter

NSO / BSO

De Springbuiter

NSO / BSO

De Kornuiten


Ervaring

Stichting Kinderopvang Flevoland vierde in 2016 het 30 jarig bestaan. Het team bestaat uit mensen die er vanaf het begin bij waren en nieuwe teamleden. Met de werkroosters wordt zodanig rekening gehouden dat er een gezonde mix van leidsters op de groepen werkt. De reacties van teamleden en ouders zijn hier positief over.
Uit tevredenheids onderzoeken bij ouders komt dan ook de spreuk:
Stichting Kinderopvang Flevoland >> De gezelligste kinderopvang van Flevoland<<<


Kind gericht

Stichting Kinderopvang Flevoland hanteerd een werkwijze gebaseerd op de Gordon methode. De teamleden van Stichting Kinderopvang Flevoland hebben cursussen gevolgd en volgen regelmatig opfris trainingen.
Ook het aangeboden speelgoed en de inrichting van de diverse lokalen is gericht op de ontwikkeling en het juiste niveau van de betreffende leeftijdsgroep.

Een stukje uitleg van de Gordon methode staat hier


Altijd leuk!

Kinderen die lekker komen spelen bij Stichting Kinderopvang Flevoland vinden er een uitgebreid aanbod van binnen en buitenactiviteiten.
Uiteraard stimuleren wij de eigen aktiviteiten van de kinderen.


Leerparadijs

Leren; dat doen de kinderen voor een groot deel van elkaar. Sociale vaardigheden die uit de dynamiek van een groep komen geven kinderen de mogelijkheid op een speelse wijze te "leren". Hierbij denken we aan vaste rituelen, zoals het samen  opruimen, samen delen en spelletjes doen in groepsverband.