• De gezelligste kinderopvang van Flevoland
  • De gezelligste kinderopvang van Flevoland

Kindercrèche

De Kadesnuiter


Als jullie papa’s en mama’s aan het werk zijn, kom dan maar lekker bij ons spelen! Wij hebben een babygroepen genaamd De Boeg. Hier mag je spelen van 0-2 jaar. Je kunt lekker in de box, rustig zelf ontdeken. Of samen met de andere kinderen op de grond spelen met alle (loop)autootjes, blokken, boekjes. Pak gerust je momoment om te knuffelen met een van de teamleden. 
Als het ook maar een beetje droog weer is, gaan we lekker naar buiten een frisse neus halen.

Ben je (bijna) 2 jaar, dan mag je naar de pukkiesgroep de Kajuit. Eerst mag je af en toe even kijken en oefenen. Ook hier kan je heerlijk spelen met heel veel speelgoed en puzzelens. Dagelijks worden er knutsels, kringspelletjes en/of dansenactiviteiten gedaan. 

We hebben een schuurtje vol buitenspeelgoed. ’s Zomers hebben we zwembadjes om af te koelen. Ook kan je lekker spelen in de grote zandbak.


Nieuwsgierig geworden na dit alles? Kom gezellig een keer langs met je papa en mama.

Voor het actuele GGD rapport van De Kadesnuiter klikt u HIER


Locaties

Kindercreche

De Flierefluiter

Kindercrèche

De Speelmuiter

Kindercrèche

De Spetterfluiter

Kindercrèche

De Kadesnuiter

NSO / BSO

De Vrijbuiter

NSO / BSO

De Buitenfluiter

NSO / BSO

De Springbuiter

NSO / BSO

De Kornuiten


Ervaring

Stichting Kinderopvang Flevoland vierde in 2016 het 30 jarig bestaan. Het team bestaat uit mensen die er vanaf het begin bij waren en nieuwe teamleden. Met de werkroosters wordt zodanig rekening gehouden dat er een gezonde mix van leidsters op de groepen werkt. De reacties van teamleden en ouders zijn hier positief over.
Uit tevredenheids onderzoeken bij ouders komt dan ook de spreuk:
Stichting Kinderopvang Flevoland >> De gezelligste kinderopvang van Flevoland<<<


Kind gericht

Stichting Kinderopvang Flevoland hanteerd een werkwijze gebaseerd op de Gordon methode. De teamleden van Stichting Kinderopvang Flevoland hebben cursussen gevolgd en volgen regelmatig opfris trainingen.
Ook het aangeboden speelgoed en de inrichting van de diverse lokalen is gericht op de ontwikkeling en het juiste niveau van de betreffende leeftijdsgroep.

Een stukje uitleg van de Gordon methode staat hier


Altijd leuk!

Kinderen die lekker komen spelen bij Stichting Kinderopvang Flevoland vinden er een uitgebreid aanbod van binnen en buitenactiviteiten.
Uiteraard stimuleren wij de eigen aktiviteiten van de kinderen.


Leerparadijs

Leren; dat doen de kinderen voor een groot deel van elkaar. Sociale vaardigheden die uit de dynamiek van een groep komen geven kinderen de mogelijkheid op een speelse wijze te "leren". Hierbij denken we aan vaste rituelen, zoals het samen  opruimen, samen delen en spelletjes doen in groepsverband.