• De gezelligste kinderopvang van Flevoland
  • De gezelligste kinderopvang van Flevoland

Kindercreche

De Flierefluiter


Als je van je papa en mama naar de Flierefluiter mag ben je een gelukkig kind, er valt van alles te beleven en te doen. Om de ouder(s) van de nog niet Flierefluiters te stimuleren, geven we een tipje van de sluier.                                                       

Binnen de Flierefluiter werken we in horizontale groepen. We hebben hier 3 babygroepen. Dit zijn de kinderen van 0 tot ongeveer 2 jaar. Hier mogen ze lekker spelen, dansen en bewegen, knutselen, samen eten/drinken en slapen.

Ook hebben we 3 pukkiegroepen. Dit zijn de kinderen van 2 t/m 4 jaar. Hier staat het spelen en knutselen centraal in de dag. Binnen maar vooral ook buiten. We spelen dan met de trekkers of in de zandbak, glijden van de glijbaan en nog véél meer. 

We willen u graag laten zien dat het in de Flierefluiter een speel/leerparadijs voor kinderen is, misschien ook voor uw kind(eren).

Voor het actuele GGD rapport van De Flierefluiter klikt u HIERLocaties

Kindercreche

De Flierefluiter

Kindercrèche

De Speelmuiter

Kindercrèche

De Spetterfluiter

Kindercrèche

De Kadesnuiter

NSO / BSO

De Vrijbuiter

NSO / BSO

De Buitenfluiter

NSO / BSO

De Springbuiter

NSO / BSO

De Kornuiten


Ervaring

Stichting Kinderopvang Flevoland vierde in 2016 het 30 jarig bestaan. Het team bestaat uit mensen die er vanaf het begin bij waren en nieuwe teamleden. Met de werkroosters wordt zodanig rekening gehouden dat er een gezonde mix van leidsters op de groepen werkt. De reacties van teamleden en ouders zijn hier positief over.
Uit tevredenheids onderzoeken bij ouders komt dan ook de spreuk:
Stichting Kinderopvang Flevoland >> De gezelligste kinderopvang van Flevoland<<<


Kind gericht

Stichting Kinderopvang Flevoland hanteerd een werkwijze gebaseerd op de Gordon methode. De teamleden van Stichting Kinderopvang Flevoland hebben cursussen gevolgd en volgen regelmatig opfris trainingen.
Ook het aangeboden speelgoed en de inrichting van de diverse lokalen is gericht op de ontwikkeling en het juiste niveau van de betreffende leeftijdsgroep.

Een stukje uitleg van de Gordon methode staat hier


Altijd leuk!

Kinderen die lekker komen spelen bij Stichting Kinderopvang Flevoland vinden er een uitgebreid aanbod van binnen en buitenactiviteiten.
Uiteraard stimuleren wij de eigen aktiviteiten van de kinderen.


Leerparadijs

Leren; dat doen de kinderen voor een groot deel van elkaar. Sociale vaardigheden die uit de dynamiek van een groep komen geven kinderen de mogelijkheid op een speelse wijze te "leren". Hierbij denken we aan vaste rituelen, zoals het samen  opruimen, samen delen en spelletjes doen in groepsverband.