Kindercreche

De FlierefluiterOnze activiteiten in de Flierefluiter.


Als je van je pappa en mamma naar de Flierefluiter mag ben je een gelukkig kind,  er valt van alles te beleven en te doen.
Om de ouder(s) van de nog niet Flierefluiters te stimuleren, halen we een tipje van de sluier omhoog.

Binnen de Flierefluiter werken we in horizontale groepen. We hebben hier 3 babygroepen.Dit zijn de kinderen van 0 tot ongeveer 2 jaar. 
Hier mogen ze lekker spelen en worden heerlijk verwend. Samen eten en drinken en slapen. Een dag hier is supergezellig.  

Ook hebben we 3 pukkiegroepen. Dit zijn de kinderen van 2 t/m 4 jaar. Hier staat het spelen en knutselen centraal in de dag. Hier spelen we heel graag én zoveel mogelijk buiten. We spelen dan met de trekkers of in de zandbak, glijden van de glijbaan en nog véél meer. Momenteel zijn we bezig het buiten allemaal nog aantrekkerlijker te maken. Nieuw gras en mooie uitdagende speeltoestellen. 

We willen u graag laten zien dat het in de Flierefluiter een speel/leerparadijs voor kinderen is, misschien ook voor uw kind (eren).
    

                          


Met vriendelijke groet, 
Joke Timmer.

Voor het actuele GGD rapport van De Flierefluiter klikt u   HIERLocaties

Kindercreche

De Flierefluiter

Kindercrèche

De Speelmuiter

Kindercrèche

De Spetterfluiter

Kindercrèche

De Kadesnuiter

NSO / BSO

De Vrijbuiter

NSO / BSO

De Buitenfluiter

NSO / BSO

De Springbuiter

NSO / BSO

De Kornuiten


Ervaring

Stichting Kinderopvang Flevoland vierde in 2016 het 30 jarig bestaan. Het team bestaat uit mensen die er vanaf het begin bij waren en nieuwe teamleden. Met de werkroosters wordt zodanig rekening gehouden dat er een gezonde mix van leidsters op de groepen werkt. De reacties van teamleden en ouders zijn hier positief over.
Uit tevredenheids onderzoeken bij ouders komt dan ook de spreuk:
Stichting Kinderopvang Flevoland >> De gezelligste kinderopvang van Flevoland<<<


Kind gericht

Stichting Kinderopvang Flevoland hanteerd een werkwijze gebaseerd op de Gordon methode. De teamleden van Stichting Kinderopvang Flevoland hebben cursussen gevolgd en volgen regelmatig opfris trainingen.
Ook het aangeboden speelgoed en de inrichting van de diverse lokalen is gericht op de ontwikkeling en het juiste niveau van de betreffende leeftijdsgroep.

Een stukje uitleg van de Gordon methode staat hier


Altijd leuk!

Kinderen die lekker komen spelen bij Stichting Kinderopvang Flevoland vinden er een uitgebreid aanbod van binnen en buitenactiviteiten.
Uiteraard stimuleren wij de eigen aktiviteiten van de kinderen.


Leerparadijs

Leren; dat doen de kinderen voor een groot deel van elkaar. Sociale vaardigheden die uit de dynamiek van een groep komen geven kinderen de mogelijkheid op een speelse wijze te "leren". Hierbij denken we aan vaste rituelen, zoals het samen  opruimen, samen delen en spelletjes doen in groepsverband.