• De gezelligste kinderopvang van Flevoland
  • De gezelligste kinderopvang van Flevoland

NSO / BSO

De Buitenfluiter


De Buitenfluiter is een verticale buitenschoolse groep, de leeftijd van deze kinderen is van 4 tot 13 jaar.
Sommige kinderen komen voor schooltijd en wij zorgen er dan voor dat de kinderen op tijd op school zijn. 

De kinderen kunnen ook na schooltijd komen spelen, we halen de kinderen op uit school en gaan dan eerst fruit eten en een beker limonade drinken en natuurlijk je verhaal vertellen wat je hebt beleefd!
                                                                
Na het fruit eten gaan de kinderen  buiten spelen, knutselen of gamen op de playstation. Of iets anders waar de kinderen zin in hebben want er mag lekker veel maar niets moet!

In de vakantie kunnen de kinderen de hele dag komen spelen, er wordt een speciaal activiteitenprogramma gemaakt zodat de kinderen supergave activiteiten gaan doen.

Vriendelijke groet;
Greta van der Kamp, lokatieleidster


Voor het actuele GGD rapport van De Buitenfluiter klikt u HIER


Locaties

Kindercreche

De Flierefluiter

Kindercrèche

De Speelmuiter

Kindercrèche

De Spetterfluiter

Kindercrèche

De Kadesnuiter

NSO / BSO

De Vrijbuiter

NSO / BSO

De Buitenfluiter

NSO / BSO

De Springbuiter

NSO / BSO

De Kornuiten


Ervaring

Stichting Kinderopvang Flevoland vierde in 2016 het 30 jarig bestaan. Het team bestaat uit mensen die er vanaf het begin bij waren en nieuwe teamleden. Met de werkroosters wordt zodanig rekening gehouden dat er een gezonde mix van leidsters op de groepen werkt. De reacties van teamleden en ouders zijn hier positief over.
Uit tevredenheids onderzoeken bij ouders komt dan ook de spreuk:
Stichting Kinderopvang Flevoland >> De gezelligste kinderopvang van Flevoland<<<


Kind gericht

Stichting Kinderopvang Flevoland hanteerd een werkwijze gebaseerd op de Gordon methode. De teamleden van Stichting Kinderopvang Flevoland hebben cursussen gevolgd en volgen regelmatig opfris trainingen.
Ook het aangeboden speelgoed en de inrichting van de diverse lokalen is gericht op de ontwikkeling en het juiste niveau van de betreffende leeftijdsgroep.

Een stukje uitleg van de Gordon methode staat hier


Altijd leuk!

Kinderen die lekker komen spelen bij Stichting Kinderopvang Flevoland vinden er een uitgebreid aanbod van binnen en buitenactiviteiten.
Uiteraard stimuleren wij de eigen aktiviteiten van de kinderen.


Leerparadijs

Leren; dat doen de kinderen voor een groot deel van elkaar. Sociale vaardigheden die uit de dynamiek van een groep komen geven kinderen de mogelijkheid op een speelse wijze te "leren". Hierbij denken we aan vaste rituelen, zoals het samen  opruimen, samen delen en spelletjes doen in groepsverband.