• De gezelligste kinderopvang van Flevoland
  • De gezelligste kinderopvang van Flevoland

NSO / BSO

De Springbuiter


De Springbuiter is de leukse plek van Nagele !

Nadat je uit school komt kom je natuurlijk hier fruit eten en wat drinken met zijn allen aan tafel en kun je je belevenissen van de dag kwijt.

Op de springbuiter is na schooltijd en natuurlijk in de vakanties altijd wat te doen. Er staat elke dag minimaal 1 activiteit op het programma maar je mag er natuurlijk ook voor kiezen om zelf wat te gaan doen met je vriendjes of als jij dat wilt gewoon op een plekje een strip of boek lezen. Uiteraard is er de mogelijkheid om een balletje te trappen of voor degene die dat wil een reuzenkasteel te bouwen op ons mooie buitenterrein.

Ook is er in de vakantieweken een busje beschikbaar om eens lekker op stap te gaan in de buurt, of op bezoek te gaan bij een andere locatie om met elkaar uit te vechten wie de beste locatie is tijdens heuse 6 kamps of andere spelen.

En als we je dan ook nog vertellen dat we elk jaar minimaal 1 groot feest hebben met alle locaties samen kan ik me niet voorstellen dat jij geen Springbuiter wilt zijn... jij wel??

Voor het actuele GGD rapport van De Springbuiter klikt HIERLocaties

Kindercreche

De Flierefluiter

Kindercrèche

De Speelmuiter

Kindercrèche

De Spetterfluiter

Kindercrèche

De Kadesnuiter

NSO / BSO

De Vrijbuiter

NSO / BSO

De Buitenfluiter

NSO / BSO

De Springbuiter

NSO / BSO

De Kornuiten


Ervaring

Stichting Kinderopvang Flevoland vierde in 2016 het 30 jarig bestaan. Het team bestaat uit mensen die er vanaf het begin bij waren en nieuwe teamleden. Met de werkroosters wordt zodanig rekening gehouden dat er een gezonde mix van leidsters op de groepen werkt. De reacties van teamleden en ouders zijn hier positief over.
Uit tevredenheids onderzoeken bij ouders komt dan ook de spreuk:
Stichting Kinderopvang Flevoland >> De gezelligste kinderopvang van Flevoland<<<


Kind gericht

Stichting Kinderopvang Flevoland hanteerd een werkwijze gebaseerd op de Gordon methode. De teamleden van Stichting Kinderopvang Flevoland hebben cursussen gevolgd en volgen regelmatig opfris trainingen.
Ook het aangeboden speelgoed en de inrichting van de diverse lokalen is gericht op de ontwikkeling en het juiste niveau van de betreffende leeftijdsgroep.

Een stukje uitleg van de Gordon methode staat hier


Altijd leuk!

Kinderen die lekker komen spelen bij Stichting Kinderopvang Flevoland vinden er een uitgebreid aanbod van binnen en buitenactiviteiten.
Uiteraard stimuleren wij de eigen aktiviteiten van de kinderen.


Leerparadijs

Leren; dat doen de kinderen voor een groot deel van elkaar. Sociale vaardigheden die uit de dynamiek van een groep komen geven kinderen de mogelijkheid op een speelse wijze te "leren". Hierbij denken we aan vaste rituelen, zoals het samen  opruimen, samen delen en spelletjes doen in groepsverband.