• De gezelligste kinderopvang van Flevoland
  • De gezelligste kinderopvang van Flevoland

NSO / BSO

De Kornuiten


Bij BSO de Kornuiten aan de Zuiderkade is er een lokaal voor de onderbouwers (4 t/m 6 jaar) en een lokaal voor de bovenbouwers (7 t/m 12 jaar).

Na schooltijd wordt er lekker fruit gegeten of ontbijtkoek gegeten. Dit mag je zelf  kiezen en klaar maken. Uiteraard wordt er wat gedronken. Daarna mag je verzinnen wat je wilt doen. Knutselen, spelen of lekker chillen met een boekje op de bank.
We zijn dol op feestjes en als die er niet zijn maken we er wel een feestje van.

Als het lekker weer is zijn we heel graag buiten. Zon of sneeuw er is altijd wat te beleven op ons buitenterrein.
Er is een pleintje voor onze toekomstige voetbal-helden, een grote zandbak voor de kunstnaars en veel ander speelgoed zodat je je geen moment verveelt.

Dus kom gezellig spelen bij de Kornuiten.


Vriendelijke groet; Greta van der Kamp, Lokatieleidster

Voor het actuele GGD rapport van De Kornuiten klikt u HIER


Locaties

Kindercreche

De Flierefluiter

Kindercrèche

De Speelmuiter

Kindercrèche

De Spetterfluiter

Kindercrèche

De Kadesnuiter

NSO / BSO

De Vrijbuiter

NSO / BSO

De Buitenfluiter

NSO / BSO

De Springbuiter

NSO / BSO

De Kornuiten


Ervaring

Stichting Kinderopvang Flevoland vierde in 2016 het 30 jarig bestaan. Het team bestaat uit mensen die er vanaf het begin bij waren en nieuwe teamleden. Met de werkroosters wordt zodanig rekening gehouden dat er een gezonde mix van leidsters op de groepen werkt. De reacties van teamleden en ouders zijn hier positief over.
Uit tevredenheids onderzoeken bij ouders komt dan ook de spreuk:
Stichting Kinderopvang Flevoland >> De gezelligste kinderopvang van Flevoland<<<


Kind gericht

Stichting Kinderopvang Flevoland hanteerd een werkwijze gebaseerd op de Gordon methode. De teamleden van Stichting Kinderopvang Flevoland hebben cursussen gevolgd en volgen regelmatig opfris trainingen.
Ook het aangeboden speelgoed en de inrichting van de diverse lokalen is gericht op de ontwikkeling en het juiste niveau van de betreffende leeftijdsgroep.

Een stukje uitleg van de Gordon methode staat hier


Altijd leuk!

Kinderen die lekker komen spelen bij Stichting Kinderopvang Flevoland vinden er een uitgebreid aanbod van binnen en buitenactiviteiten.
Uiteraard stimuleren wij de eigen aktiviteiten van de kinderen.


Leerparadijs

Leren; dat doen de kinderen voor een groot deel van elkaar. Sociale vaardigheden die uit de dynamiek van een groep komen geven kinderen de mogelijkheid op een speelse wijze te "leren". Hierbij denken we aan vaste rituelen, zoals het samen  opruimen, samen delen en spelletjes doen in groepsverband.