Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/kinder/domains/kinderopvang-flevoland.nl/public_html/include/class/alstro.class.php on line 162
Nieuws

Nieuws

Griezelfeest

10 oktober 2018 09:03
Lees meer

OORT 2018

25 juli 2018 10:01 Wat een feest.
Lees meer

Pleinfeest 13 juli 2018

17 juli 2018 08:10

 


Lees meer

De Moestuintjes

16 april 2018 08:49 Natuurlijk heeft iedereen ze gespaard.
Lees meer

De kinderen van de Kornuiten schilderen de schutting

16 april 2018 08:44 De schutting was een beetje saai geworden, dus gingen de kinderen van de kornuiten aan de slag met kleurige verf. Binnenkort een foto van het afgeronde schilderwerk

Pagina 1 van 2

Locaties

Kindercreche

De Flierefluiter

Kindercrèche

De Speelmuiter

Kindercrèche

De Spetterfluiter

Kindercrèche

De Kadesnuiter

NSO / BSO

De Vrijbuiter

NSO / BSO

De Buitenfluiter

NSO / BSO

De Springbuiter

NSO / BSO

De Kornuiten


Ervaring

Stichting Kinderopvang Flevoland vierde in 2016 het 30 jarig bestaan. Het team bestaat uit mensen die er vanaf het begin bij waren en nieuwe teamleden. Met de werkroosters wordt zodanig rekening gehouden dat er een gezonde mix van leidsters op de groepen werkt. De reacties van teamleden en ouders zijn hier positief over.
Uit tevredenheids onderzoeken bij ouders komt dan ook de spreuk:
Stichting Kinderopvang Flevoland >> De gezelligste kinderopvang van Flevoland<<<


Kind gericht

Stichting Kinderopvang Flevoland hanteerd een werkwijze gebaseerd op de Gordon methode. De teamleden van Stichting Kinderopvang Flevoland hebben cursussen gevolgd en volgen regelmatig opfris trainingen.
Ook het aangeboden speelgoed en de inrichting van de diverse lokalen is gericht op de ontwikkeling en het juiste niveau van de betreffende leeftijdsgroep.

Een stukje uitleg van de Gordon methode staat hier


Altijd leuk!

Kinderen die lekker komen spelen bij Stichting Kinderopvang Flevoland vinden er een uitgebreid aanbod van binnen en buitenactiviteiten.
Uiteraard stimuleren wij de eigen aktiviteiten van de kinderen.


Leerparadijs

Leren; dat doen de kinderen voor een groot deel van elkaar. Sociale vaardigheden die uit de dynamiek van een groep komen geven kinderen de mogelijkheid op een speelse wijze te "leren". Hierbij denken we aan vaste rituelen, zoals het samen  opruimen, samen delen en spelletjes doen in groepsverband.